رفتن به محتوای اصلی
x

سالم بودن چای کیسه‌ای را با یک لیوان آب سرد آزمایش کنید !

Level begin

برای اینکه بتوانیم از سلامت چای کیسه‌ای اطمینان حاصل کنیم، آن را داخل یک لیوان آب سرد گذاشته که اگر بلافاصله پس از چند ثانیه رنگ آن در آب مشخص شد رنگ مصنوعی دارد.

چای کیسه‌ای ناسالم، رنگ‌های شیمیایی و طعم‌های مصنوعی افزودنی دارد که در دراز مدت می‌تواند بستری را برای بروز انواع بیماری‌ها در مصرف‌کنندگان ایجاد کند.

مشکل اساسی در تولید چای کیسه‌ای، تقلبات و استفاده از افزودنی‌ها برای ایجاد طعم یا رنگ هم‌چنین استفاده از ضایعات چای با ناخالصی زیاد و فاقد کیفیت است که تولید آن در کارگاه‌های زیرزمینی و غیرمجاز بسیار زیاد است.

رعایت بهداشت در فرآوری و بسته‌بندی چای کیسه‌ای هم‌چنین کیفیت فیلتر کیسه و نخ دوخت مورد استفاده در تهیه این محصول عامل موثری در سلامت آن است.

سرعت رنگ دادن و چای کیسه‌ای سبب شده افرادی زیادی از آن استفاده کنند و شهروندان تنها با وجود پروانه‌ی ساخت روی بسته‌ی چای کیسه‌ای می‌توانند از سلامت آن اطمینان حاصل کنند.

ارتقاء امنیت وب با وف ایرانی